Speeltuinvereniging 'de Mallemolen'
| Home | Informatie | Nieuws | Kindervakantiedagen 2020 | Vrijwilligers | Trugkieke |
| Gedragsregels | Sponsors | Contact | Linkpagina | Colofon |

 

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

Mozaiekbollen onthult    14 juli 2017

Vanavond was het dan zover: de onthulling van het ei en de bol in de speeltuin! Iedereen kan er nu van genieten en gebruiken. De speeltuin heeft er 2 aanwinsten bij. Complimenten voor een ieder die haar of zijn steentje er aan bijgedragen heeft. Kijk ook eens op de facebooksite van verstrateart.

IMG_6328       IMG_6329

 

 

Beste kinderen van Wolphaartsdijk en Oud- Sabbinge   11 april 2017

 

Als werkgroep zijn we weer begonnen met de voorbereidingen van de kindervakantiedagen in augustus. We hebben vergaderd en een aantal dingen moeten we al heel vroeg regelen, zoals bijv. een vergunning van de Gemeente. Dit jaar hebben we een nieuw thema bedacht maar dat houden we nog even geheim… We hebben een heleboel leuke ideeën die we verder uit gaan werken en dat gaat vast weer lukken! We hopen dat jullie er allemaal bij zijn deze zomer en daarom moeten jullie alvast op de kalender schrijven wanneer de kindervakantiedagen zijn, namelijk op 22, 23 en 24 augustus. Dat is in de laatste week van de schoolvakantie.

 

De vernieuwde werkgroep: Arend, Wendy, Thea, Leandra, Cindy, Sandra, Jessica en Anja

 

________________________________________________________________________________________-

 

De speeltuin is bijna helemaal klaar.  23 april 2015

De speeltuin is nu bijna helemaal klaar. De allerlaatste aandachtspunten worden nu verholpen, de overbodige struiken zijn verwijderd waardoor ouders terwijl ze op de picknickbank zitten het gehele speelgedeelte kunnen overzien. Het bord met de ”speeltuinregels” is nu ook opgehangen aan de ballenvanger bij het trapveldje. Deze regels hebben de kinderen zelf opgeschreven tijdens de opening.

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Speeltuin de Mallemolen is op woensdag 26 juni heropend  27 juni 2013

De speeltuin is na een grondige opknapbeurt op woensdag 26 juni 2013 door wethouder Jo-Annes de Bat feestelijk heropend. Hierna waren er spelletjes en spelen georganiseerd door het SMWO en de speeltuinvereniging. Ook was er een heuse frisdrankfontein en een suikerspin voor de kinderen.  Foto’s volgen binnenkort in het fotoboek.

De werkgroep heeft na het afbreken van de noodschool samen met de tekeningen en inbreng van de kinderen een ontwerp gemaakt wat na een paar aanpassingen goedgekeurd werd door de Gemeente Goes. De Gemeente heeft alle ideeën gerealiseerd en kunnen alle kinderen hier lekker en veilig spelen.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Speeltuin de Mallemolen vanaf nu ook op twitter en facebook  27  januari 2013

Vanaf vandaag is de speeltuin ook aangemeld op twitter en facebook. Hier worden ook de allerlaatste berichten met betrekking tot de speeltuin en de kindervakantiedagen weergegeven. Meld je aan om op de hoogte te zijn van de allerlaatste nieuwtjes.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

IJsbaan in de speeltuin  15 januari 2013

Met de aanhoudende vorst hebben we het voor elkaar gekregen om met de hulp van vele vrijwilligers van het trapveldje een heuse ijsbaan te maken. Vanaf 17 januari 2013 mochten de kinderen het ijs op om hun schaatskunsten te laten zien. Kijk in het fotoboek van een impressie van het wintervermaak. Vanaf 27 januari is de schaatsbaan door de invallende dooi gesloten.

Namens het bestuur hartelijk dank aan alle vrijwilligers en sponsors voor dit winterevenement.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Speeltuin wordt opgeknapt  28 september 2012

Na een aantal vergaderingen en diverse besprekingen met de gemeente is het gelukt om een mooie vernieuwde speeltuin te ontwerpen.              Alle tekeningen en ideeën van de kinderen naar aanleiding van de enquête zijn mee overwogen en daar waar mogelijk ingepast. Onze dank aan alle kinderen voor de goede ideeën en mooie duidelijke tekeningen.  Kijk in het fotoboek voor het verloop van het opknappen.

Werkgroep Speeltuin “De Mallemolen”


Speeltoestel slachtoffer van vandalisme 20 november 2008

Beste Dorpsbewoners,
Zie hier een resultaat van vrijetijd besteding in de speeltuin, aangestoken met hondenpoep zakjes en wat folders. Heeft iemand iets gehoord over de plegers?? Dan zouden wij dat graag horen.

Het toestel is inmiddels weggehaald en total-loss verklaart, er zal een nieuw toestel besteld moeten worden. Heel jammer dat er zo met de speeltoestellen omgegaan moet worden.

Het bestuur